Rüyada sel suyuna kapılmak

Rüyada sel suyuna kapılmak düşmanından uzak olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi ile gururlanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel suyuna kapılmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada sel sularına kapılmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya kapıldığını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulara kapılmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya kapılmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada su akıntısına kapılmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, gerekirse özür dileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suya kapılmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bulanık suya kapılmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments