Rüyada sel suyunda yüzmek

Rüyada sel suyunda yüzmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hatalarından erken döneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rahat bir hayata başlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada sel suyunda yüzmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada selin içinde yüzmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada selde yüzmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli sel suyu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bulanık su sel görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel bulanık su görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel su görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments