Rüyada sel kaçmak

Rüyada sel kaçmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kötü haberler alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalettir.

Rüyada sel kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada sel suyundan kaçmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden kaçmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet eder.

Rüyada sel sularından kaçmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada sel kaçmak allah yolunda ilerleyeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada sel yağmur görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Rüyada selin içinden geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sel basmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments