Rüyada sel yağmur görmek

Rüyada sel yağmur görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çirkin sözler işitileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, insanlardan takdir toplayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel yağmur gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek malının ve parasının çoğalacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada sel gibi yağmur görmek daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yağmur seli görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sel ve yağmur görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Rüyada yağmur ve sel görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına inanılır.

Rüyada sel yağmur görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments