Rüyada sel baskınından kurtulmak

Rüyada sel baskınından kurtulmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada sel baskınından kurtulmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su baskını sel görmek anne baba duası alınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada sel su baskını görmek keyfin kaçacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sel baskını görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada deniz baskını görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada su baskınından kaçmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada işyerini su baskını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments