Rüyada selden kaçmak

Rüyada selden kaçmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, evindeki huzurun bozulacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada selden kaçmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir.

Rüyada sel sularından kaçmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada selden kaçmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sel suyundan kaçmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet eder.

Rüyada sel kaçmak aşama kaydedeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada sel almak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Rüyada kirli sel suyu görmek sorunlarının azalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada sel heyelan görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde sel görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments