Rüyada sel haberi almak

Rüyada sel haberi almak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sel haberi almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada sel haberi almak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet eder.

Rüyada sel geldiğini görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, donatacağına işarettir.

Rüyada evinin sel bastığını görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada sel fırtına görmek maddi anlamda zarar edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada selde boğulduğunu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments