Rüyada sel felaketinden kurtulmak

Rüyada sel felaketinden kurtulmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, istediklerini elde edeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketi görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada felaketten kurtulmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada bir felaketten kurtulmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada su felaketi görmek ilim irfan öğreneceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yangın felaketi görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işarettir.

Rüyada doğa felaketi görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum felaketi görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments