Rüyada sel fırtına görmek

Rüyada sel fırtına görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel fırtına gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada fırtına ve sel görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada sel fırtına görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına sel görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada sel ve fırtına görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtına şimşek görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada fırtınada gemi görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Rüyada karlı fırtına görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments