Rüyada sel geldiğini görmek

Rüyada sel geldiğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada sel geldiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada selin geldiğini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel geldiğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden adam kurtarmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Rüyada sel taşkın görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, zorlukların yaşanacağına yorulur.

Rüyada fırtına sel görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada selden zarar görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments