Rüyada selden kurtulduğunu görmek

Rüyada selden kurtulduğunu görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada selden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada selden kurtulmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada sel sularından kurtulmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet eder.

Rüyada sel baskınından kurtulmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada selden zarar görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel ve hortum görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sorunların günden güne azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments