Rüyada sarı yorgan görmek

Rüyada sarı yorgan görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı yorgan gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yorgana sarılmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sarı yorgan görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şilteli yorgan görmek onlara hocalık edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada hazır yorgan görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan ve yastık görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yorgan silmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla gezmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments