Rüyada yorganla gezmek

Rüyada yorganla gezmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yorganla gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada yorganla gezmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pamuk yorgan görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada üstünde yorgan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak hayallerinin suya düşeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yün yatak yorgan görmek büyük atılımlar yapılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada yorgan yandığını görmek övgü dolu sözler duyacağına, o kapıyı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek geçecek güzel bir ömre, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalettir.

Rüyada yorganla yürümek işlerinin yarım kalacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments