Rüyada yorgana sarılmak

Rüyada yorgana sarılmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, ferahlayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işarettir.

Rüyada yorgana sarılmak gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada sarı yorgan görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada yorgana sarılmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek fakir çocukları giydireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak her geçen gün başarıların artacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada yorgan yaktığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada dantel yorgan görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments