Rüyada yorgan silmek

Rüyada yorgan silmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan silmek gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada yorgan silmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada su silmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk silmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeri silmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada çamuru silmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada elini silmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments