Rüyada şilteli yorgan görmek

Rüyada şilteli yorgan görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada şilteli yorgan gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada şilteli yorgan görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada şilte görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yorganla örtmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada yorganları toplamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada bebek yorganı dikmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipekli yorgan görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yastık görmek çok büyük ses getireceğine, herkesin önünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments