Rüyada şort görmek

Rüyada şort görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet eder.

Rüyada şort gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada şort görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil şort görmek yorulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil şort giymek kötü halin son bulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu şort görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz şort görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada pembe şort giymek gözyaşlarının dineceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz şort giymek onlara hocalık edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments