Rüyada erkek şortu görmek

Rüyada erkek şortu görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Rüyada erkek şortu gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Rüyada şortlu erkek görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek şortu görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işarettir.

Rüyada şort giymiş birini görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulur.

Rüyada yırtık şort görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah şort giymek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu şort görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada mini şort giymek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada sarı şort görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments