Rüyada siyah şort görmek

Rüyada siyah şort görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, emeklerinin heba olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah şort gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah şort giymek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Rüyada siyah şort görmek işlerinin toparlanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şortlu erkek görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada şort aldığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, pişmanlığa yorulur.

Rüyada şort giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şortla gezmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada şort satın almak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil şort giymek istediği makama geleceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments