Rüyada sarı başörtü görmek

Rüyada sarı başörtü görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sağlığının geri geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yeni işlere gireceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı başörtü gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sarı başörtü görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil başörtü almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yanlış yollardan döneceğine işaret eder.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kızını başörtülü görmek maddi durumunun düzeleceğine, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments