Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rahat yüzü göreceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başörtü vermek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı başörtü vermek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kızını başörtülü görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtülü erkek görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak başına türlü belalar geleceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments