Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kazancının katbekat artacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zarar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini açık görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına başörtü vermek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi başörtü takmak büyük bir ortaklığa girileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil başörtü almak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başörtünün açıldığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments