Rüyada başörtülü birini görmek

Rüyada başörtülü birini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yaptığı işte sivrileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek borçların artacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını başörtülü görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye başörtü almak rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Rüyada kırmızı başörtü vermek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada pembe başörtü takmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments