Rüyada sarı renk başörtü takmak

Rüyada sarı renk başörtü takmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada sarı renk başörtü takmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yeni başörtü takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada başörtü takmak hastalıklarını yeneceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtü takmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtü takmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalettir.

Rüyada mavi başörtü takmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments