Rüyada kızını başörtülü görmek

Rüyada kızını başörtülü görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada kızını başörtülü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızını başörtülü görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi başörtü görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtü satın almak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak onu alkışlayacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ölüye başörtü vermek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada başörtü ütülemek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments