Rüyada yeşil başörtü almak

Rüyada yeşil başörtü almak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hikmete kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil başörtü almak gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil başörtü almak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil başörtü takmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada başörtü çıkarmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başörtüyü açmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başörtülü görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada yeni başörtü görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments