Rüyada sallanan beşik görmek

Rüyada sallanan beşik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, her anlamda şifa bulmaya, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sallanan beşik gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Rüyada sallanan beşik görmek maddi güç elde edeceğine, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Rüyada beşikte sallanmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski beşik görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada içi boş beşik görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zorlukların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın beşik görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments