Rüyada altın beşik görmek

Rüyada altın beşik görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, onlara galip geleceğine delalettir.

Rüyada altın beşik gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada altın beşik görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta boş beşik görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ona özlemle sarılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı beşik görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada demir beşik görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalettir.

Rüyada ağaç beşik görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap beşik görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada turuncu beşik görmek kendine çeki düzen vereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada beşiğe binmek amacına ulaşmayı başaracağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments