Rüyada eski beşik görmek

Rüyada eski beşik görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski beşik gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada eski beşik görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşik görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beşikte yatmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz beşik görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç beşik görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beşiğin yandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada içi boş beşik görmek allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments