Rüyada içi boş beşik görmek

Rüyada içi boş beşik görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada içi boş beşik gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Rüyada içi boş beşik görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta boş beşik görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada boş tahta beşik görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada boş beşik sallamak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş pembe beşik görmek neredeyse kahrolacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada boş demir beşik görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments