Rüyada sağ işaret parmağı görmek

Rüyada sağ işaret parmağı görmek düşmanların barışacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağı kesmek mubah olmayan yollara sapacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada parmakla işaret edilmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakla işaret etmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments