Rüyada işaret parmağını kaldırmak

Rüyada işaret parmağını kaldırmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kudretinin yerine geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak ters giden olayların düzeltileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakla işaret etmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine rivayet eder.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments