Rüyada parmakla işaret etmek

Rüyada parmakla işaret etmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada parmakla işaret etmek gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada işaret parmağı kesmek kazançlı kapıların açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakla işaret etmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek ağız tadının da kaçacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca inanılır.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek zenginliğinin süreceğine, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments