Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sol işaret parmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments