Rüyada parmakla işaret edilmek

Rüyada parmakla işaret edilmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, zor bir döneme girileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmakla işaret edilmek gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Rüyada parmakla işaret edilmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek bunu şeref sayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret etmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, güzelliklere rast gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments