Rüyada işaret parmağı kesmek

Rüyada işaret parmağı kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, güzel günler için çalışılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başına türlü işler geleceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek hayatının alt üst olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments