Rüyada saat tamir etmek

Rüyada saat tamir etmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada saat tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Rüyada saat tamir ettirmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Rüyada saat tamiri görmek gün sayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati tamir etmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat tamircisi görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada saat tamir etmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada saati tamir ettirmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada cati tamir etmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işarettir.

Rüyada araba tamircisi görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments