Rüyada saati tamir ettirmek

Rüyada saati tamir ettirmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada saati tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Rüyada saat tamir ettirmek çok güzel olaylar yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat tamiri görmek her istediğini alabileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat tamir etmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati tamir etmek haram mal yiyip içeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat tamircisi görmek onu borçtan kurtaracağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tamir edilen ev görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments