Rüyada saat tamircisi görmek

Rüyada saat tamircisi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Rüyada saat tamircisi gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada saat tamir ettirmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada saat tamircisi görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat tamiri görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına yorulur.

Rüyada saat tamir etmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada kol saati tamir etmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek bereketi ve zenginliği bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavan tamir etmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabı tamir etmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments