Rüyada saat tamir ettirmek

Rüyada saat tamir ettirmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Rüyada saati tamir ettirmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saat tamir ettirmek rızıksız kalacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada saat tamircisi görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada kol saati tamir etmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat tamir etmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet eder.

Rüyada saat tamiri görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisiklet tamir ettirmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments