Rüyada araba tamircisi görmek

Rüyada araba tamircisi görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba tamircisi gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada araba tamiri görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada arabayı tamir ettirmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba tamir etmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada araba tamircisi görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada arabayı tamir etmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada araba tamiri yapmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı tamire vermek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sahin

Rüyamda ailem ile birlikte tamir olmuş ticari aracimi almaya gidiyorduk yolda köpekler çocuğuma saldirdi ve ben yanlarina geldiğimde koşarak gelen köpeğin kafasini okşadim ve köpek sakinleşti

isik Elmas

Selam, ruyamda 107bine araba almisim. Alt tarafi parlak celik yavru agzi renginde. Kizima biz bu bozuk arabaya niye bu parayi verdik diye ssoyleniyorum. Sonra tamirciye goturuyorum nedense tamirciyi gozum tutmuyor yaninda ikinci tamirci var bunu gozum tuttu buna verelim diyorum kizima ama tamurcinim ayagi aksak. Onunde baska birisinin arabasi var tamir ediyor. Ben arabayi oraya birakiyorum ama icime sinmiyor o kadar para verdik deyip oradaki komidinin icine saklayim diyorum.Arabayi oraya birakip geliyorum ki kizim masata oturmus dort tane A4 kagidi buyuklugunde kocaman sayfalara inci.gibi yazilar yazmis ust uste duruyor aralarda ikiser kelimelik birkac yerde kirmizi kalemle yazilmis yazilar goruyorum. diger tarafta da bazilarini ikiye katlamis yazilmis sayfalar var. Kizim.unv sinavina girdi bu ruyanin onun sonucu icin haberci ruya oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz tesekkurler