Rüyada kol saati tamir etmek

Rüyada kol saati tamir etmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, malvarlığının artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada kol saati tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada kol saati tamir etmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada saat tamircisi görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Rüyada saat tamir etmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada saati tamir ettirmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet eder.

Rüyada saat tamiri görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolunda saat görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments