Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, başarısının yükseleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, ticaretinin hızlanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek refaha erileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada tırnağının kanadığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada ayağın kanadığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, hastalığın biteceğine işaret eder.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments