Rüyada ayağın kanadığını görmek

Rüyada ayağın kanadığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yatırımların heba olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine inanılır.

Rüyada ayağın kanadığını gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada ayağını kanadığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağın kanadığını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments