Rüyada ayaklarının kanadığını görmek

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ruhani önderlik yapacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ufkunun açılacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Rüyada ayaklarının kanadığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Rüyada ayağını kanadığını görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayağının kanadığını görmek içine kapanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın kanadığını görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments