Rüyada rengarenk papağan görmek

Rüyada rengarenk papağan görmek büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk papağan gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada rengarenk papağan görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yemek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet papağanı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada papağanlar görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada iki tane papağan görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağanı eline almak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments