Rüyada papağan yemek

Rüyada papağan yemek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, endişeli durumların son bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada papağan yemek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada papağan kuşu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı papağan görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada iki tane papağan görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada evde papağan görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments