Rüyada iki tane papağan görmek

Rüyada iki tane papağan görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşam refahının düşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada iki tane papağan gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada iki tane papağan görmek onlardan taraf hayır göreceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan papağan görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada papağanı görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan uçurmak rahata ve huzura kavuşacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada papağan almak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments