Rüyada papağan ve yavrusunu görmek

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada papağan yavrusu görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru papağan görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yavruları görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli papağan görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada papağan beslemek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada papağan yemek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Rüyada papağan resmi görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments