Rüyada papağanlar görmek

Rüyada papağanlar görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Rüyada papağanlar gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Rüyada sarı papağan görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak papağan görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada papağan sevmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada büyük papağan görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Rüyada papağan almak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk papağan görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments